Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I samarbejde med Comedyklubben, der har base i København, byder vi igen indenfor til en tirsdag aften med rigtig god stand-up her på Kulturcenteret.

Vært på denne aften er igen komiker Valdemar Pustelnik, der styrer showets gang og hygger om publikum.

Thomas Hartmann:
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter. 

I 2018 turnerede han hele landet med sit seneste anmelderroste onemanshow "Kærlighed".

Jonas Mogensen:
Jonas gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Stand-up show, der blev transmitteret live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Stand-up uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne “Grand Danois” på TV2, og i “Er Vi Der Ikke Snart?” på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.

Jonas’ seneste projekt er “Minkavlerne” er en tv-serie der har premiere til efteråret på TV2 Zulu, som han selv har været med til at skrive og medvirker i.

Valdemar Pustelnik:
Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Derudover har Valdemar optrådt i Krakow, Berlin, Lund, Malmø, Reykjavik, London og været på tour i Skotland.


Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 5. november 2019, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 125,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro