Et mekka for sanselige oplevelser 31. maj, kl. 19.00-23.00. Når dagen går på held – og tusindvis af livsglade mennesker har tilbragt en pragtfuld dag på havnen i Nykøbing M., kan man se frem til aftenens Fiske- & skaldyrsbuffet i teltet på kajen med de toppede brosten. Wild Stompers spiller skøn jazz.
Glæd jer til en fantastisk oplevelse. www.skaldyrsfestival.dk
Skaldyrsfestival menu 2024
Limfjordsmuslinger dampet med hyldeblomst – Thy øko Humle – friske sommerurter
urtecreme – landbrød (serveres ved bordene.)
Suppe buffet:
Cremet muslingesuppe – hvidvin – fennikel - safran - sommer urter
Skaldyrsbisque – rejer – cognac – dild
Buffet:
Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør – håndpillede rejer – sprøde salater – caviart dressing
Dampet Limfjordsmuslinger – sommerurter – syltet fennikel
Bagt kuller – spicy tangsalat - tomatsalsa - sprød rug - frisse´
Røget ”pil selv” rejer fra Fiskercompagniet i Vorupør – aioli – citron
Taskekrabbeklør – grøn mayo – lime
Ponzu marineret Vesterhavssvømmer – æble – forårsløg – hasselnød - grillet citronolie – strandarve
Skaldyrssalat – håndpillede rejer – krebs – kammuslinger – limfjordsmuslinger – hjertemuslinger marineret grønne asparges – krydderurtedressing
Urtebagt torskryg fra Fiskercompagniet i Vorupør – søsalat - spæde kål - østerscreme
Sommer tunsalat – kapers – purløg - sprøde salater – citron caviart
Sommer kartoffelsalat – frisk spinat – syltede rødløg - grovsennep - Morsø olie/eddike
Grøn salat – marineret tomater – bær fra Thy Øko bær – mynte – saltet mandler - Thyflager
Lune fiskefrikadeller – grov remoulade – citron
Lune tarteletter – Limfjordsmuslinger – krebs – asparges i cremet muslingeveloute´- sommerurter
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer
Pris: Kr. 495,- pr. person + gebyr
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet hvis man ønsker at sidde sammen, og der kan ikke suppleres med flere pladser ved samme bord senere.