Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Velkommen til sangcafé i Skærbæk med lokale strikkeentusiaster som oplægsholdere.

Sangcafé er blevet en tradition i Kultur- og Forsamlingshus Emanuel. Her synger vi sammen til klaverakkompagnement, og dagens sange vælges af en gruppe af lokale folk med fælles baggrund. Vi har haft lærere, sygeplejersker, landmænd og landmandskoner til at vælge, og i forbindelse med strikkefestivalen Masker i Marsken er det selvfølgelig lokale strikkeentusiaster, der dykker ned i vores fælles sangskat.

Oplægsholderne begrunder deres valg af sange og fortæller lidt om sangenes særlige betydning for dem.

Sangcafé i Emanuel plejer at være en hyggelig eftermiddag med fællesskab og sangglæde garneret med tankevækkende og inspirerende personlige beretninger med afsæt i både kendte og mindre kendte sange. Så kom og vær med til at runde årets strikkefestival af på en festlig og sangglad måde.

Hvis I kommer som gruppe og gerne vil sidde sammen, er det vigtigt, at I køber billetter samlet, dvs. at én af jer køber billetter til hele gruppen. Vi har ikke nummererede pladser i Emanuel, men når I køber gruppevis, kan vi reservere pladser til jer ved samme bord.

Der er gode adgangsforhold til Emanuel for gangbesværede, og huset er indrettet med handicaptoilet.

Både ved selve huset og lige i nærheden er der parkeringspladser. Læs mere om parkeringsmuligheder 

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk