Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Koncerten starter kl: 20.30

Sahra da Silva

Sahra da Silva har i mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, bl.a. Mike Andersen og Thorbjørn Risager og opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

Sahra Da Silva synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, blues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz. Hun kan fremføre fræk funk, et særdeles dansabelt big band-swing og indtagende elegance. Hun er en yderst overlegen sangerinde, som synger så hårene rejser sig! Samtidig besidder hun afmålt kraft og nuancerigdom, som sender tankerne i retning af Etta James

Sahra har i den grad fået skabt sig et navn og står i dag stærkt som soloartist med sit eget band. Debutalbummet ”Bueswoman” udkom i 2020 og rummer en blanding af Sahras egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere. Hun er aktuel med den nye single ”Just A Bit Crazy”, skrevet af Sahra selv.

En af Sahra da Silvas helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana, og hun er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent ”powerhouse”,grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.

Tidsplan:
Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00
Koncert  kl. 20.30

Bemærk venligst:
Siddende koncert (unummereret)

Prisen for spisning og koncert er 430,00 kr. + gebyr på 10 kr.

Prisen for koncert er 250,00 kr + gebyr på 10 kr.

Nysted Biograf-Teater
Jernbanegade 7, 4880 Nysted