Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
SPOR festival 2019: ”Up Close and Personal” af Duncan/Primdahl
En centrifugal operettesolo med Daniel Gloger
OPERA / PERFORMANCE
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
9. & 10. maj kl. 21:30
Varighed: Ca. 75 minutter

SPOR festival 2019 - Up Close and Personal:

”Up Close and Personal” af Duncan/Primdahl
I denne hurtigt accelererende musikalske forestilling, bliver publikum inviteret ind i et chikt atelier, som tilhører sanger, performer og liebhaver Daniel Gloger, til en intim aften bag scenen. Med velkomstdrink i hånden møder vi en selvsikker og succesfuld mand, som tydeligvis lever et behageligt liv med stil.

Situationen går fra at være rar og behagelig, til stille og roligt at fragmentere, og det bliver tydeligt, at alt ikke er, som det umiddelbart ser ud. Fortællingen begynder af krydsklippe mellem forskellige øjeblikke i løbet af Daniel Glogers dag; fra hverdagens huslige pligter til uhyggelig dialog med en smart højttaler; fra personlige anekdoter om livet som operasanger til rablende prædikener om solfeggiotoner og deres forhold til den musiske/matematiske matrix for skabelsen.

Det bliver tydeligt, at noget styrer vores vært udefra. Er presset blevet for meget for ham? Er vi vidner til et menneske, der er ved at ryge ud over kanten? Kan han holde sig cool midt i de øgede ydre krav og pres og blive klar til sin næste store entré på scenen?

Han veksler stadigt hurtigere mellem øjeblikke af intimitet, komik, ironi, ensomhed, ærlighed, forfængelighed, forvirring og ekstase, og Glogers mange facetter bliver afsløret - hvad end han kan lide det eller ej. Og vi møder selve manden, bag gardinet, som man siger. Helt tæt på. For er den frie vilje egentlig en illusion? Bestemmer vi, når det kommer til stykket, faktisk over vores egne tanker og beslutninger, eller er vi uløseligt bundet til omstændigheder, der er ude over vores kontrol?

Billetinformation
Periode

9. og 10. maj 2019


Lynfabrikken

Vestergade 49, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her