Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Billet under 30 år 11. september 2020 kl. 17 DKK 80,00
Billet over 30 år 11. september 2020 kl. 17 DKK 130,00
Billet under 30 år 12. september 2020 kl. 21.30 DKK 80,00
Billet over 30 år 12. september 2020 kl. 21.30 DKK 130,00
Billet under 30 år 13. september 2020 kl. 11 DKK 80,00
Billet over 30 år 13. september 2020 kl. 11 DKK 130,00
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *

SPOR FESTIVAL 2020 EN DUFT AF DUO III:

DUO III - EN DUFT AF
Alexandra Hallén (SV) & Anna Jalving (DK)

Urpremiere

- ’en duft af’ værk af Alexandra Hallén til DUO III

Som musiker bruger du meget tid og fokus på at lære at mestre et instrument. Men ville du være i stand til at se det omvendt? At det virkelig er instrumentet, der er mesteren og musikeren, der er, og altid vil forblive, en lærling. At arbejde kontinuerligt mod et mål og gøre sit yderste, er ikke noget, som kun musikere praktiserer. Tværtimod er det en bevægelse, der gennemsyrer hele vores samfund i dag. I værket “En duft af” forsøger Alexandra Hallén at indkapsle disse følelser og tanker.

DUO er et projekt for ny kunstmusik, skabt og ledet af AUT - Aarhus Unge Tonekunstnere - bestyrelsesmedlem Anna Jalving. Intentionen med projektet er at undersøge duo-formatet, fra 'musikernes synsvinkel'. Tidligere er DUO I (2018) og DUO II (2019) blevet realiseret med stor succes.

’En duft af ’ er skrevet af Alexandra Hallén med udgangspunkt i Anna og DUO projektets filosofi. Værket undersøger relationen mellem bevægelse og lyd og kredser om performernes kropslige relation til instrumenterne. Musikken består derfor ikke kun af lyd og / eller toner, men af bevægelser og (social) interaktion i sin fulde betydning. Værket spiller på kontrasterne mellem lys og mørke, det, der umiddelbart kan opfattes og den underbevidste opfattelsesevne. Vores sanser strukturerer opfattelsen og skaber unikke personlige møder mellem publikum og performer.

Alexandra Hallén er en muliti-facetteret kunstner, komponist og udøver, der nyder at udforske grænserne for både sig selv og med sit publikum. Hendes arbejde er innovativt og originalt, ofte med et politisk tvist, der sætter spørgsmålstegn ved sociale strukturer, og hvordan det kan føles som menneske at deltage i dagens samfund. Som cellist er Alexandra Hallén lige så lidenskabelig som hun er dristig og er kendt for sit arbejde med detaljer og lidenskabelig energi. Hendes vilje til altid at skubbe grænserne ud for cellospil, så at udforske nye udvidede teknikker har resulteret i tæt samarbejde med mange komponister.

Anna Jalving (f. 1991) er en dansk violinist og performer. Som solist bevæger Anna sig på grænserne mellem klassisk og moderne musik og har ambitioner både som violinist og som kreativ kunstner og iværksætter. Udover arbejdet som solist, er Anna medlem af Ensemble PEGASUS og kunstnerisk leder og musiker i projektet DUO. Hun er et aktivt bestyrelsesmedlem i AUT - Aarhus Unge Tonekunstnere hvor hun organiserer koncerter og kulturelle events.

Komposition, koncept & installationer: Alexandra Hallén Performere. Anna Jalving & Alexandra Hallén Projektleder: Anna Jalving

DUO III – en duft af er produceret af AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere i samarbejde med SPOR Festival

DUO III – en duft af er gavmildt støttet af Promovec , William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond og DMF – Dansk Musiker Forbund

Billetinformation
Periode

11. september kl. 17, 12. september kl. 21.30 og 13. september kl. 11


Teater Refleksion

Frederiksgade 72, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her