Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SINNE EEG, HENRIK GUNDE, BILLY PETERSON (US)

I anledning af Copenhagen Jazz Festival har Danmarks internationale jazzstjerne, Sinne Eeg, inviteret en af USA´s helt store bassister, Billy Peterson, til Danmark. Sammen med den danske tangent-favorit, Henrik Gunde, skaber Sinne til lejligheden et unikt repertoire af jazzstandards og egne kompositioner.

Sinne Eeg betager publikum i det meste af verden med sin sikre intonation, sin stærke rytmiske sans og sin altid charmerende sceneoptræden. Sinne er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men i hendes koncerter kommer også den ”mørkebløde”, skandinaviske melankoli til udtryk. Sinne har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man oplever i frydefuld extravaganza i både fraseringer og de overlegne scat-improvisationer.

Billy Peterson har spillet med ikoner som Steve Miller Band, Ben Sidran og Bob Dylan, men det er første gang at Billy spiller med Henrik Gunde, som både har fast plads i DR Big Band og er kendt for sine forrygende Errol Garner-lignede fortolkninger.

Sinne Eeg – vokal

Henrik Gunde – klaver

Billy Peterson – bas

Ikke alle kan garanteres siddeplads. Billetsalg i døren 230 kr. 

Drop Inn
Kompagnistræde 34, 1208 København K.