Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Årets Julekoncert i Den Sorte Diamant den 10. december med Søs Fenger.
Der findes intet mere hjertevarmt end en koncert hvor julestemningen indrammer højtiden.
Søs Fengers julekoncerter tager dig med rundt om træet og ind ad vinduer hos alle os, der hygge med varme drikke og en duft gran i december. Oplev Søs helt tæt på synge julesange og salmer som Have Yourself a Merry Little Christmas, En rose så jeg skyde, Dejlig er jorden og egne sange Sidste time, Inderst Inde, Holder øje med dig .... m.fl. - alt sammen spundet sammen med Søs´ egne tanker og anekdokter om julen, traditioner, kærlighed, savn og afsavn og glæde. En akustisk og intim oplevelse, der markerer starten på den dejlige og hyggelige juletid.

Køb din billet nu og glæd dig til en vidunderlig aften.
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Dørene åbnes 18:30 og Søs går på kl.: 19:00.
Koncerten varer 75 minutter uden afbrydelser.
Der må ikke laves lydoptagelser eller tages foto underkoncerten.
Kørestolsbrugere skal kontakte torsten@kanonproduktion.dk for køb af pladser, der ydes ingen gratis billetter til ledsager.

Søs Fenger i Den Sorte Diamant:

Årets Julekoncert i Den Sorte Diamant den 10. december med Søs Fenger.
Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på i både julesange og salmer sammen med hendes egne og kendte sange, som selvfølgelig også vil være med på repertoiret. Søs tilføjer sangene små anekdoter og tanker om Julen, traditionerne som hun kan lide dem, benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs som det ser ud i juletiden og slutningen på året. "Vores første deciderede JULETOUR var en kæmpe overraskelse for mig. Der var en enorm interesse for vores akustiske koncerter, masser af udsolgte sale hele vejen, og det fortalte mig, at folk er meget glade for den uhøjtidelige, men stemningsfulde stil, vi har valgt at følge"udtaler Søs Fenger. Og fortæller videre; ”Vi trækker salmerne ned på jorden”, så at sige. Med det menes, at vi har en meget jordnær tilgang til materialet, hvad enten det er traditionelle julesange, salmer eller mine egne sange. Det skaber en meget intim og intens atmosfære og vores kontakt med publikum er en varm og kærlig oplevelse, som VI har haft utrolig stor glæde af, når lysene er slukket og vi rejser videre.” slutter Søs Fenger

Publikum vil helt sikkert få en bevægende og dejlig oplevelse og komme i den rette julestemning. Ligesom der lægges op til at synge med på mange af de af Søs udvalgte ynglings sange som f.eks: Have yourself a merry little Christmas, En rose så jeg skyde, Sidste time, Julen har Bragt velsignet bud, Glade Jul, Inderst Inde, Dejlig er Jorden og Holder øje med dig.

Billetinformation
Periode

10. december 2019


Den Sorte Diamant - Det Kongelige Bibliotek

Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her