Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Da vi inviterede til Sønderjyske Lækkerier sidste år i tilknytning til strikkefestivalen Masker i Marsken, havde vi fuldt hus og venteliste. Strikkeentusiaster fra hele landet deltog sammen med folk fra lokalområdet, og alle havde en dejlig lørdag aften sammen. I udvider vi og inviterer både til Sønderjyske Fredagslækkerier og Sønderjyske Lørdagslækkerier med bl.a.fællessang, musik, god mad og hyggeligt samvær. Konceptet er det samme de to aftener, men indholdet er lidt forskelligt.

Lørdagslækkerierne

Det musikalske indhold af Lørdagslækkerierne står henholdsvis det rytmiske kor Sing’n Swing og folkemusikgruppen Marskens Guld for.

Sing’n Swing, der har base i Skærbæk, var også med ved Sønderjyske Lækkerier sidste år. Under ledelse af Tove Tersbøl optræder koret med et bredt repertoire af sange, som de fleste kender. Her er både gospel, jazz, pop, rock, evergreens og afrikansk musik. I 2022 markerede koret sit 25 års jubilæum og optrådte på Rømø Havn foran Kongeskibet Dannebrog ved HM Dronningens sommerbesøg i Tønder Kommune.

Marskens Guld, der består af de tre lokale musikere Maja Bogh, Gitte Bønning Kristensen og Halvor Bogh, spiller og synger både nye og gamle sange med rod i Tøndermarsken. På repertoiret er bl.a. viser med tekst af lokale digtere som Jens Rosendal, Hansigne Lorenzen og Jens Egebjerg.

Tove Tersbøl, der er mangeårig formand for Emanuel, vil på sin levende og humoristiske måde fortælle lidt om Emanuels spændende historie og de mange forskellige kulturelle aktiviteter, huset er ramme om.

På aftenens menu står en herlig sønderjysk ret med navnet Kong Fiddes Livret – en rigtig kongeret. I får også lejlighed til at smage sønderjyske specialiteter som Brø’tårt og Goj Raj.

Hvis I kommer som gruppe og gerne vil sidde sammen, er det vigtigt, at I køber billetter samlet, dvs. at én af jer køber billetter til hele gruppen. Vi har ikke nummererede pladser i Emanuel, men når I køber gruppevis, kan vi reservere pladser til jer ved samme bord.

Der er gode adgangsforhold til Emanuel for gangbesværede, og huset er også indrettet med handicaptoilet.

Både ved selve huset og lige i nærheden er der parkeringspladser. Læs mere om parkeringsmuligheder 

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk