Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Da vi inviterede til Sønderjyske Lækkerier sidste år i tilknytning til strikkefestivalen Masker i Marsken, havde vi fuldt hus og venteliste. Strikkeentusiaster fra hele landet deltog sammen med folk fra lokalområdet, og alle havde en dejlig lørdag aften sammen. I år udvider vi og inviterer både til Sønderjyske Fredagslækkerier og Sønderjyske Lørdagslækkerier med bl.a.fællessang musik, god mad og hyggeligt samvær. Konceptet er det samme de to aftener, men indholdet er lidt forskelligt.

Fredagslækkerierne

De musikalske indslag ved Fredagslækkerierne bliver leveret af Skærbæk Egnskor og de lokale musikere Klaus Fog og Jesper Amtorp.

Skærbæk Egnskor fejrede sidste år 40 års jubilæum, og koret har gennem alle årene haft Tove Tersbøl som dirigent. Skærbæk Egnskor har et meget alsidigt repertoire, der spænder over sange i Højskolesangbogen, salmer, pop og musicals til evergreens og kirkemusik. Koret har givet mange koncerter herhjemme og har også rejst og optrådt i udlandet, bl.a. i England, Polen og Sydafrika. I jubilæumsåret havde koret den ære at synge for HM Dronning Margrethe ved det royale sommerbesøg i Tønder Kommune.

Med guitar og sang vil Klaus og Jesper kalde gode minder frem og få stemningen til at stige et par oktaver mere, når de præsenterer kendte numre af bl.a. Kim Larsen, Shu-bi-dua, John Mogensen, Gnags og Johnny Madsen. Klaus er til daglig skoleleder på Skærbæk Distriktsskole, og Jesper er musiklærer i Esbjerg.

I kan også glæde jer til at høre Emanuels mangeårige formand, Tove Tersbøl, fortælle levende og humoristisk om husets spændende historie og mangeartede kulturelle aktiviteter. Og der er naturligvis også fællessang på programmet.

Aftenens menu står på forskellige sønderjyske specialiteter serveret som tapas. I får også lejlighed til at smage flere forskellige sønderjyske småkager bl.a. Goj Raj og Kys og Klap.

Hvis I kommer som gruppe og gerne vil sidde sammen, er det vigtigt, at I køber billetter samlet, dvs. at én af jer køber billetter til hele gruppen. Vi har ikke nummererede pladser i Emanuel, men når I køber gruppevis, kan vi reservere pladser til jer ved samme bord.

Der er gode adgangsforhold til Emanuel for gangbesværede, og huset er også indrettet med handicaptoilet.

Både ved selve huset og lige i nærheden er der parkeringspladser. Læs mere om parkeringsmuligheder 

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk