Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kultur i Syds partoutkort til den kommende sommers koncerter fortsætter traditionen med den gode blanding af rock og pop, som fyldte Mølleparken til sidste plads i den forgangne sommer.

Programmet strækker sig i 2020 over 4 weekende.

I 2020 kan du glæde dig til at opleve:
5. juni: Malurt + Lis Sørensen
6. juni: Hjalmar + Magtens korridorer

19. juni: Nik og Jay + Aura
20. juni: Phlake + Jada

14. august: Poul Krebs + Rasmus Bjerg
15. august: Scarlet Pleasure + Nicklas Sahl

28. august: Queen Machine + Halberg & Friends
29. august: D:A:D + The Sandmen

Der tages forbehold for ændringer!

Rock i Mølleparken er blevet sværvægteren i den række af arrangementer, som Kultur i Syd har stået for i Haderslev, Sønderborg og Augustenborg gennem mange år.. Kultur i Syd er en forening, der bakkes op af et bredt udsnit af sponsorer i Sønderborg og Haderslev. Den bæres frem af et stort antal frivillige, som med højt humør og entusiasme håndterer alle de praktiske opgaver.

Både sponsorer og frivillige glæder sig til at byde velkommen til en ny sæson i Mølleparken, Sønderborg, som af mange bands er udnævnt til Danmarks bedste friluftsscene.


Gyldighed
Partoutkortet giver adgang til 8 koncertaftener med i alt 16 bands.
Partoutkortet er ikke personligt, hvilket betyder at du må kopiere det og lade en ven benytte kopien til de koncerter, du ikke selv ønsker at tage med til. Men pas på: To personer kan ikke benytte det samme partoutkort samtidig. Kun den første der fremviser det ved en koncert, bliver lukket ind.

Salg af billetter til de enkelte koncerter
Billetter til de enkelte koncerter sælges til de anførte priser i det omfang, der er billetter tilbage.

Læs mere omkring Rock I mølleparken her.

Mølleparken
Kærvej 48, 6400 Søndeborg