Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

JIVE præsenterer

ROSALIA DE SOUZA/JONAS JOHANSEN BRAZILIAN PROJECT

Denne gruppe er resultatet af et brasiliansk, svensk, canadisk, dansk samarbejde. Den brasilianske sangerinde Rosalia de Souza synger på et flot og sensuelt portugisisk, ikke så langt fra et af forbillederne Astrud Gilberto. Det er bossa nova, samba og mange andre brasilianske stilarter. Mats Andersson på guitar er nok ny for vore danske øren, en mester på guitaren og lærer ved Malmø Musikakademi. Pianisten Steen Rasmussen er en gudsbenådet musiker, som i mange år har spillet brasiliansk musik, så de også spidser ører i Rio og omegn, når han spiller der. 

Trommeslager Jonas Johansen, tidligere med NHØP Trio og DRBB, er en rytme-troldmand af de helt store. Han har en helt særlig forkærlighed for det brasilianske. Vi taler her verdensklasse.

Bassisten Graig Earle har spillet på den danske scene i mange år. En superstærk musiker i et superstærkt orkester.

Det bliver en fantastisk aften med skøn vokal og dejlige brasilianske rytmer. Det gøres ikke bedre nord for Brasilien!

Rosalia de Souza: vokal, Mats Andersson: guitar, Steen Rasmussen: piano, Graig Earle: bas, Jonas Johansen: trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle