Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg - ROBERT JOHNSON TRIBUTE
Dørpris 200 kr. - du sparer 25 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Dørpris 200 kr. - du sparer 25 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Dørene åbner kl. 20:00
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri Parkering fredag og lørdag efter kl. 18:00

ROBERT JOHNSON TRIBUTE:

ROBERT JOHNSON TRIBUTE
Danmarks bedste bluesmusikere hylder legenden Robert Johnson

TROELS JENSEN – Voc/Gui/Keys
NISSE THORBJØRN – Voc/Gui/Bluesharp
H.P.LANGE – Voc/Gui
JENS KRISTIAN DAM – Trommer
DAVE STEVENS – Bas
TIM LOTHAR – Voc/Gui
RONNI BOYSEN – Guitar
HANS KNUDSEN – Voc/Keys

Robert Johnson (1911 – 1938) nåede fra 1936-37 at indspille 29 sange, der fik stor indflydelse på vestlig musik. Især i blues og 60′ernes rock kan den stærke påvirkning ses i genfortolkningerne af Robert Johnsons repertoire. Flere af Danmarks bedste blues-musikere har fundet sammen for at hylde en af de allerstørste bluesmusikere ved at fortolke alle hans 29 skelsættende sange. Dette har nu resulteret i udgivelsen "Robert Johnson was here!" der består af liveindspilninger fra spillesteder over hele landet.

* TROELS JENSEN er uden tvivl en af Danmarks allerstørste bluesartister og med en lang og imponerende karriere bag sig har han i en menneskealder været med til at definere det danske bluesmiljø, han turnerer aktivt med bla. Delta Bluesband. Troels Jensen modtog prisen “Årets Danske Bluesnavn” i 2002.

* NISSE THORBJØRN er måske mest kendt med sit orkester Copenhagen Slim Band og for sit samarbejde med John Primer og Lurrie Bell som han spillede med i Chicago første gang i 2003, det er også herfra at han fik tilnavnet “Copenhagen Slim”. Nisse Thorbjørn slog for alvor sit navn fast i 2009 med udgivelsen af “CPH Slim”, hvor hans samarbejde med bla. Peter Thorup og Kira Skov blev tildelt 4 Hjerter i Politiken. Nisse Thorbjørn modtog prisen “Årets Danske Bluesnavn” i 2009

* RONNI BOYSEN er en kendt og respekteret bluesguitarist, også ud over landets grænser, og er modtager af Blues Kartellets Ærespris 2011. Ronni Boysen er desuden guitarist i Peter Nande Band, og har spillet med adskillige internationale navne, som: James Harman Band, og Mud Morganfield (Son of Muddy Waters), Gary Primich, Lazy Lester og mange mange flere.

* H.P. LANGE er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden mid-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler. H.P. Lange har udgivet 9 cd’er i eget navn. To af dem har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrrumentalist. H.P. Lange modtog prisen “Årets Danske Bluesnavn” i 2011.

* HANS KNUDSEN er kendt både i jazz og blueskredse som en yderst kompetent og bredt stilmæssigt funderet pianist – og meget vellidt blandt sine kolleger, kan Hans Knudsen fylde kalenderen med invitationer som gæstesolist eller sideman i mange forskellige blues- og jazzsammenhænge, og han er på alle måder en særdeles aktiv og populær bluespianist og spillemand. Hans Knudsen modtog prisen “Årets Danske Bluesnavn” i 2014.

* TIM LOTHAR det er efterhånden 10 - 12 år siden at Tim forlod sit job som trommeslager hos Lightnin` Mo. Han vil spille guitar, akustisk vel og mærke - country og delta blues. Det gjorde han så godt at han er blevet et international navn ude i Europa hvor han spiller de fleste af sine jobs. Det er også blevet bemærket herhjemme i form af prisen "Arets Danske Bluesnavn" i 2008. Tim Lothar er herhjemme kendt især for sit samarbejde med en anden dansk prisvinder - Peter Nande.

* DAVE STEVENS stammer oprindeligt fra England, hvor han i en årrække spillede sammen med Paul Lamb & The Kingsnakes. Herhjemme blev det sammen med Mike Andersen Band, HP Lange og flere musikere/bands fra ind - og udland. Dave er en fremragende bassist og hans foretrukne instrument er den store gulvbas.

* JENS KRISTIAN DAM hører til en af de allerbedste trommeslager herhjemme, med fast arbejde hos Mike Andersen Band og HP Lange. Det er en oplevelse at se denne mand sidde bag et trommesæt. Han har en blues feeling udover det sædvanlige og udstråler stor energi og spilleglæde. Udover trommer kan han også håndtere et el-piano/keyboard.

Billetinformation
Periode

29. september 2018


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her