Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Workshop – Portugisisk strikketeknik ved Mand med Pinde

Synes du det er træls at strikke vrangmasker? Eller måske har du problemer med strikkefastheden? Eller er du blot en nørd som gerne vil lære nye strikketeknikker? Så er denne workshop med Mand med Pinde aka Slavi Thomsen lige noget for dig.

Portugisisk strikketeknik er slet ikke portugisisk, men kommer fra Persien. Den bliver anvendt i mange lande og har været den teknik min mor, min mormor og min oldemor altid har brugt. Det er nemt at lære portugisisk strikketeknik, da man holder strikkepindene på præcis samme måde som kontinental (som man strikker herhjemme) og engelsk strikketeknik. Den eneste forskel er, at man har garnet rundt om halsen, og at man bruger venstre tommelfinger til at styre tråden.

På workshoppen vil du lære hvordan du holder garnet, hvordan du styrer strikkefastheden, og hvordan du strikker både ret og vrangmasker med portugisisk strikketeknik. Medbring gerne pinde 4,5 – 5 mm og lyst garn, passende til pindestørrelsen.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Stue 2 på Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer