Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Perry Stenbäck & Dekadansorkestern

Fredag 31. januar, kl. 20.00.
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 150 kr. (eksl. gebyr)
Billetpris ved døren 175 kr.

Perry Stenback og Dekadansorkestern:

Har man oplevet den herboende svenske sanger, guitarist m.m.m. Perry Stenbäck og hans fornemme Dekadansorkester, skal man have et hjerte af støbejern for ikke at medgive, at her er et musikalsk foretagende af en kvalitet, så man forlader koncerten (eller modvilligt slukker for anlægget) med rank ryg, en sang og et smil på læben og en overbevisning om, at det dér liv nu alligevel ikke er så tosset endda.

Som rockanmelderen Steffen Jungesen sagde efter gennemlyt af Perry & Dekadanorkesterns:

“Det er ærligt talt på tide, at langt flere mennesker får lov at opleve, hvad rockanmelderen oplevede den aften. Og nu er der så endelig serveret for alle såvel som enhver. Perry & Dekadansorkesterns første album, ”Just nu”,er på gaden 1. september. Og lad da bare forfatteren af disse linjer gå planken ud og postulere, at både Perrys egne sange og de formidable fortolkninger af de svenske visemestre på dette album bør høres af alle, som sætter pris på fornemt (hånd)spillet, følt, dynamisk og insisterende musik – uanset hvilken genre man ellers abonnerer på.”

Lyt eksempelvis til den sugende smukke ”Hästar i regn”.
Er du upåvirket bagefter, så søg læge!
Ellers bare nyd det!

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl, og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD. Hans entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte. Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm, og parrets to børn.

Perry Stenbäck på vokal og guitar bakkes op af Dekadansorkestern som består af: Christine Dueholm på trommer og kor , Naja Storebjerg på kor og percussion & keyboard og Henrik Kunz på kontrabas og kor. Det velspillende band, af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring. De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.

Billetinformation
Periode

31-01-2020 20:00 - 31-01-2020 22:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her