Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg - Oscar Mukherjee Trio & Trainman Blues

Dørpris 200 kr. - du sparer 25 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Lørdag den 23. februar 2019, kl. 20:00 - Dørene åbner kl. 19:00
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri Parkering fredag og lørdag efter kl. 18:00

Oscar Mukherjee Trio:

Oscar Mukherjee Trio
Oscar Mukherjee spiller guitar og synger blues, og udgav fornylig sin debut-EP med sin nye trio, "Mukherjee Blues". Udover Oscar indeholder trioen de danske bluesveteraner Asmus Jensen (Delta Blues Band, Big Creek Slim, Omar Kent Dykes, osv.) og Søren Bøjgaard (bassist i Thorbjørn Risagers band).

Oscar har i flere år været aktuel på den københavnske bluesscene på bl.a. Mojo og Copenhagen bluesfestival. Han er opvokset i USA, og var i december 2017 på tur i Austin, Texas, hvor han bl.a. spillede med Paul Oscher (mundharpe i Muddy Waters band), Greg Izor og Mike Keller (Fabulous Thunderbirds).

For nogle år siden gik han i "lære" (på guitar) hos Ronni Boysen, som jo er noget af det allerbedste vi har herhjemme (han har vundet "årets danske bluesnavn" og man kender ham nok fra Kokomo Kings, og som sideman til f.eks. Mud Morganfield). Desuden spiller han sammen med Trainman Blues. I sommeren 2017 fik han Femø Jazzfestivals "ærespris" for sine bluespræstationer.

Oscar medvirker på Fessor og Hans Knudsen udgivelse fra 2017; "Live i Sorgenfri Kirke", hvor anmeldelsen fra Jakob Wandam lyder; "De to guitarister (Ronni Boysen & Oscar Mukherjee) fremstår som mestre på deres instrument, og Oscar Mukherjee kanaliserer B.B. King på nærmest uhyggelig vis på ”You know I love you”." Hele anmeldelsen er på bluesnews.dk

Oscar har været en tur i studiet med sin nye trio, og anledning af dette blev det til en masse koncerter i 2018 som support for deres plade. Og her i 2019 går turen til bl.a. Rampelys i Silkeborg.

Trainman Blues
Trainman Blues er et nyt, støvet, og stemningsfuldt blues projekt, der er søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen.

Siden album release i Marts 2018, er det gået over stok og sten, og i kølvandet på en lang release turne, i både Danmark og Irland. I efteråret 2018 vandt de både en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt blueskonkurrencen Danish Blues Challenge, som giver deltagelse i European Blues Challenge der finder sted så langt væk som på Azorerne i starten af april 2019.

Richard og Laust spillede deres første koncert i December 2016 på Charlie Scotts Bar i København. En koncert der sparkede idéerne i gang, om at lave et nyt blues band. En aftale blev lavet, og hurtigt var den første sang "Wholesome Treat" skrevet. Over de næste 3 måneder, var stort set alle sangene til debut albummet skrevet og producerede. I August 2017 blev første single 'Out Of Dust' udgivet, mens sidste hånd blev lagt på albummet. Der blev fulgt op med 3 singler og videoer, inden debutalbummet blev udgivet i Marts 2018.

Den musiske tilgang fra Richard og Laust, har dybt forskellige rødder. Richard kommer fra en klassisk tilgang, med sine rødder i blues, soul, og jazz, hvor Laust har sin baggrund i blues, reggae og hip hop, med 15 år som session musiker. Med hver deres forcer, som Lausts visioner og øre for bluesproduktioner, sammen med Richards melodiske og tekst mæssige evner, har Trainman Blues skabt en moderne støvet blues sound som ikke mindst bliver fuldendt af en af Danmarks bedste guitarister og prisvinder - Ronni Boysen, samt den prisvindende Thomas Crawford på trommer.

Billetinformation
Periode

Lørdag den 23. februar 2019


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her