Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Ole Frimer Band

Sangeren og guitaristen Ole Frimer er, med sin unikke ”Flesh to string”- teknik, både nationalt og internationalt prisbelønnet. Senest i 2011, hvor han modtog BankNordiks ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener. Med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, turnerer Ole Frimer nu med eget band i selskab med en håndfuld top-klasse musikere.

Bandet har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder mere og mere indpas i koncert repertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne.

Orkesteret er i dag et af de mest travle i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibe festivalen, Copenhagen Blues Festival, Eutin Festivalen og mange mange flere.

Band:
Ole Frimer (Guitar)
Palle Hjorth (keyb.)
Jesper Byllling (bas)
Claus Daugaard (tr.)

Dato og tidspunkt: Fredag 12. april 2019, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 150,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro