Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

OKTOBERFEST
Så er det tid til årets Oktoberfest, så er du til øl i literkrus, tyske schlagere, mænd i lederhosen og kvinder i farverige dirdnl'er, så skal du da helt sikkert med til vores traditionsrige Oktoberfest.

Oktoberfesten afholdes Lørdag 2. oktober 2021 kl. 18:00 – 01:00 i Landbyhuset i Gyrstinge, Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted

Underholdning
Tyroler bandet - Gyrstinge Spaß Musikanten hygger om os med tyske schlagere, og sing a long songs, som alle kan synge med på, for at sætte den helt rigtige Oktoberfest stemning.

Udover Tyrolermusikken, så kommer bandet Hits Deluxe og fyre  godt op under dansegulvet med masser af velkendte hits mens DJ Lundqvist sørger for at vi alle kommer sikkert ind i den musikalske havn  - Når Hits Deluxe går på scenen bliver det med et kækt smil, fantastisk musikalitet, som giver alle lyst til at hoppe ud på dansegulvet med 110 i timen. De får alle med og sparker festen i gang og kommer helt ud over scenekanten og ind i hjerterne.

DJ Lundqvist vil i løbet af aftenen sørger for der ikke mangler musikalske indspark.

Menu
Der vil blive serverest den traditionelle schnitzel med winerdreng, ærter,  brasekartofler og skysauce.
Efterfulgt af kaffe/the og diverse kager.

 

 

 

 

 

Dato / Sted: Lørdag 2. oktober 2021 kl. 18:00 – 01:00 i Landbyhuset i Gyrstinge, Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted

Dørene åbner kl. 17:15

Alle gæster placeres ved langborde - Baren er åbent for salg af øl og andre drikkevarer.

Bordplan
Hvis I er flere personer, der har købt billetter individuelt, men som gerne vil sidde i samlet selskab, skal I gøre følgende:
Send en email til fest@gyrstingeif.dk med jeres billetnumre, antal personer og skriv samtidig hvilket navn I vil identificeres med. I vil efterfølgende modtage en mail med nærmere information.

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Ret til ændringer forbeholdes.

Landsbyhuset
Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted