Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Dørene åbne
r: kl.17
Maden serveres:  kl. 18
Koncerten starter: kl. 20
Koncerten er slut: kl.22

Pris for koncert: 200 kr.
Pris for koncert menu 162 kr.

Norlans Stemme:

Alle store kunstnere fortjener et hyldest show, og bandet NORLANS STEMME, har gennem en årrække specialiseret sig i, at fortolke en af Danmarks bedste sangskrivere, Allan Olsen.

Med en, mere end 40 års lang karrierer og 20 pladeudgivelser bag sig, er der rigeligt af materiale at tage af. Allan Olsen er en ener ud i det danske sprog, sat på vers. Finurlige vendinger, overraskende rim og skarpe iagttagelser, ofte beskrevet ud fra nogle anderledes og uventede vinkler

NORLANS STEMME har sat sig for at udbrede kendskabet til A.O. og bevise at gode tekster godt kan forenes med fest og folkelighed. Specielt når de fremføres af et velspillede og oplagt band.

NORLANS STEMME spiller deres fortolkninger med respekt for originalerne, og samtidig med en entusiasme og energi, som var det deres eget materiale. Sangene bliver bundet sammen af frontmanden, Torben Konrad, som med små anekdoter, mere eller mindre rigtige, giver sangene nye vinkler og perspektiver. Publikum underholdes og fastholdes hele vejen i gennem en koncert med NORLANS STEMME.  Sjove og underfundige fortællinger, men med en klar overvægt af god svingende musik, fremført af et yders vel- og samspillede band. De enkelte musikalske præstationer står stærkt sammen med bandets helhed. Udadvendte og smittende i deres spillestil.

Musikstilen er i folk/rock genren, med afstikkere til både, rap, store ballader, og iørefaldende popsange, med mulighed for fællesang.

Ud over forsanger og guitarist, Torben Konrad, består bandet af Hanne Fladegaard, klaver og orgel, Ole Jensen, guitar, Niels Hansen, bas og Kenneth Aagaard, trommer.

Bandet har spillet en lang række koncerter gennem de seneste 5 år. De har opbygget stor erfaring og alsidighed, som bl.a. at de har række akustiske numre. Som noget nyt i 2020, er bandet begyndt, at tage deres eget materiale med ud på spillestederne. Torben Konrad har efter mange år, med andres materiale, endelig sluppet sin egen skrivetrang fri og præsentere sammen med bandet en række egne kompositioner. Stilen er i tradition med Allan Olsen. Historier på dansk, om de nære ting.

NORLANS STEMME er både for inkarnerede Allan Olsen fans, men nye publikummer vil med sikkerhed blive positivt overrasket.

Følg bandet og lyt til musikeksempler på facebook.

Billetinformation
Periode

24-09-2020 - 24-09-2020


Kong Volmers Viceværthus

Brandts Passage 13, 5000 Odense


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her