Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Et liv fuld af kolbøtter

Nikoline fortæller om sit liv. Om sin opvækst i Tårbæk, Bagsværd og USA og om de mange boliger sidenhen (enogtyve!). Hun fortæller om barndommen i USA, at flytte hjemmefra som 16-årig, om at tage til Paris for at blive kunstner og strande i Padborg, om vendepunktet på højskolen og gennembruddet på Politiken som 24 årig. Hun fortæller om den første lønforhandling, vejen fra tegneserier til lørdagsunderholdning, om mødet med teatret og flytningen til Tyskland som 46 årig. Hun fortæller om livskrisen, omvæltningen, en åbenbaring og livet med hundefolket i Berlin.

Til sidst fortæller hun om hjemkomsten til Danmark, om by og natur og ægteskab og om at være en del af to store patchworkfamilier og læser højt fra sin nye roman, ”Hvordan man redder en lemming”, da hun har fundet meget af inspirationen fra romanen fra oplevelser og erfaringer fra sit eget liv.

Foredraget er rigt illustreret med tegninger og fotos.


Foredraget er i 2 afdelinger med en kort pause og der er unummererede siddepladser.

Dørene åbnes kl 19.00

Støberihallen
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød