Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Koncerten starter  kl. 20.30

I efteråret 2020 sprang Nello ud som forsanger og frontman for sit eget blues-band. Det er siden blevet til mere end 20 koncerter og begejstringen og flotte ord har regnet ned over orkesteret!

Øvrige medvirkende:

Ronni Boysen, guitar

Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren.

Mads D. Andersen, trommer

Mads turnerede som 21 årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa.

Rasmus Stenholm, orgel: (afløser Kjeld Lauritsen fra 2022) En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene.

Bl.a. skriver

Østjysk Avis: Sjældent har vi oplevet et band så nærværende og med en total veloplagt frontmand i form af Niels Nello Mogensen. Alt i alt en uforglemmelig og dejlig aften i BluesHouse, hvor gæsterne uden tvivl fik hvad de kom efter, nemlig en særdeles flot og velspillet LIVE koncert, leveret af nogle af Danmarks bedste musikere, som tilmed internt har den fedeste og bedste kemi imellem hinanden, noget publikum straks fornemmer og som giver den totalt afslappede og helt specielle stemning under en koncert som denne.

Dexter Odense, Bluesnews: “Nello & the Helping Hand Blues Band var en ren åbenbaring! Dér opførte aftenens fire velrutinerede musikere nemlig en fortræffelig blues-forestilling.

Tidsplan:
Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00
Koncert  kl. 20.30

Bemærk venligst:
Siddende koncert (unummereret)

Prisen for spisning og koncert er 345,00 kr. + gebyr på 10 kr.

Prisen for koncert er 185,00 kr + gebyr på 10 kr.

Nysted Biograf-Teater
Jernbanegade 7, 4880 Nysted