Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Oplev Escape Room, byvandring og historiefortælling i ét - online!

Du har nu muligheden for at være med til Danmarkspremieren på et helt nyt koncept, hvor din vært, Christian, tager dig med ind i et mysterium og giver dig mulighed for at vinde 1.000 kr., hvis du kan gætte gåden.

Vi lancerer en helt ny måde at fortælle – og opleve – historier på, hvor vi har taget det bedste fra Escape Game-verdenen og kombineret det med byvandring og de mange muligheder for live interaktion, som livestreaming-universet giver.
Resultatet er en interaktiv online mysteriejagt livestreamet fra en by et sted i Danmark, hvor du både kan opleve det lokale islæt fra byen og et mysterium, der udspiller sig live her og nu - og hvor du som deltager kan påvirke historiens gang hele vejen igennem.

Sæt dig godt til rette og log ind på en hemmelig side, som du får et link til, når du køber billet.

På slaget 20 vil du møde din vært, som hedder Christian.
Han tager dig med rundt i en lille by i det mørke Jylland, som hedder Auning. Her udfolder mysteriet sig, mens du hele tiden ser, hvad han ser. Da det er live, kan du præge historiens gang og være med til at styre, hvor han skal gå hen, og hvad han skal undersøge nærmere.Og du skal følge godt med, for du skal gætte gåder undervejs, som kan udløse forskellige præmier, og indsamle tal for at få muligheden for til sidst at vinde hovedpræmien på 1.000 kr.

 

Dette virtuelle eventyr er for alle fra 8 år og finder sted fredag d. 9. juni kl. 20 til kl. ca. 20.45.

Du skal have billet for at kunne gætte med og få mulighed for bl.a. at vinde hovedpræmien på 1.000 kr. Og det er kun muligt at deltage online.

Eventet er arrangeret i et samarbejde mellem EscapeHome® og LivePro.

EscapeHome® er ejet af Christian Eiming, som er skuespiller, dramatiker og instruktør. I EscapeHome® skaber han unikke escape game-mysterier til fester og teambuilding.

LivePro er ejet af Louise og Simon Testrup, som er eksperter i livestreaming, og som brænder for at skabe det levende og engagerende live-event.

Online Mysteriejagt
www, 8963 Auning