Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

"Kom til et spændende minikursus og lær om "Tændernes hemmelige sprog´eller kom og bliv udfordret på alt det, du troede du vidste om tænder og tandsundhed"

Få viden om dine organer og hvordan du gennem simpel træning, kan hjælpe din krop og dine tænder til et godt helbred. 

"Dorte bredgaard er uddannet tandlæge og har arbejdet 25 år i privat praksis. Hun begyndte dog tidligt at sætte spørgsmålstegn ved, om de teorier, som vi alle anser for at være sandheden,

måske ikke er så sande endda. Er huller virkelig forårsaget af sukker? Virker tandbørstning egentlig forebyggende på tandsygdomme? 

Det var nogle af de spørgsmålene DB stillede sig selv, for det, hun så i munden på sine patienter, indikerede noget andet. 

Det sendte hende ud på en spændende rejse for at finde en ny forklaring, som passede bedre til virkeligheden. 

I dag arbejder hun som Specialist i Tandsundhed og har skrevet bøgerne "Kan man bide fra sig- uden tænder?"

"Tale er guld", "FÅK tandbørsten" og "Tandbevidsthed" Heri forklarer hun sit syn på tænder og tandsundhed, som gør op med vores vante forestilling. Hendes livsopgave er at udbrede denne viden og give alle mennesker mulighed for at bevare deres tænder sunde."

Kropsterapeut og Coach Lone Klitten, som gennem 6 år har behandlet, guidet i tankens kraft og vejrtrækning samt træning, vil tager dig med gennem kroppens medianbaner, muskelgrupper og organer. 

Hvorfor gemmer kroppen på forsvar? Hvad kan de betyde for dit helbred? Hvad kan du selv gøre? 

Gennem stående øvelser og øvelser på stol, bliver du guidet gennem nemme træningsøvelser som din krop vil elske. Øvelser du let vil kunne bruge i din dagligdag. 

Dagens program:

11-14 Minikurset "Tændernes hemmelige sprog"

14-15 Vi spiser vores medbragte mad. Der vil blive serveret kaffe/te og vand.

15-16.30 Kropsterapeutisk træning. 

16.30-17 Evaluering og tak.

 

Tilmelding senest den 20. februar

Pris 500 ,- Kr. 

Max 30 deltagere

Den Gamle skole på Asnæs
Asnæs Skovvej 30, 4400 Kalundborg