Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Koncerten foregår i teltet på Vellev stadion.
Mad og drikkevarer købes på pladsen.
Der sælges mad på pladsen (se beskrivelsen), og der vil i baren være et udvalg af øl, vin, spiritus, sodavand, the og kaffe.
På pladsen kan der betales med kontanter og MobilePay
Parkering ved og nær stadion.
Pladsen er åben hele dagen

Midsommerkoncert:

Sandy And The Wild Wombats er Rock'n  Roll og Rockabilly for fuld udblæsning. Bandet er grundlagt i 2014, og har foreløbig 3 CD udgivelser bag sig. Bandets guitarist Mark Twang arbejder hele tiden på at skrive nye sange der passer til Sandy's sprøde vokal, og dette absolut ikke uden succes, deres første video "Wild One" har alene på Facebook været afspillet over 6 millioner gange. Selvom bandet er tysk, er alle sangene på original sproget engelsk.

Kommer man lidt tidligt, kan man opleve bandets guitarist Mark Twang optræde solo mellem kl. 19 og 20 hvor han spiller Johnny Cash med mere, og giver nogle numre på Cigar Box Guitar, der er bygget af en lokal entusiast.

Allerede kl. 20:30 vil der være liv på dansegulvet, da vi får besøg af Rock'n Roll dansere fra Bjerringbro afdelingen af Kom & Dans, ud over at se dem danse, er der selvfølgelig også mulighed for at få en svingom med egen partner, eller en danser.

Det er muligt at købe koncertbillet alene, eller som kombinationsbillet hvor der indgår årets midsommermenu "grillstegt flæskesteg med sommertilbehør". Der er åben for udlevering af forudbestilt mad mellem 18 og 19.

Der vil desuden være mulighed for at købe pølser, forårsruller, og pommes frites, samt eventuelt flæskestegsmenu hvis  på pladsen i løbet af aftenen.

Arrangementet afholdes i anledning af Vellev IF's 90 års jubilæum, som et samarbejde mellem Musikforeningen Lydbølgen, og Vellevs foreninger, overskudet fra koncerten går til Vellev IF's arbejde.

Der vil i løbet af dagen være forskellige aktiviteter i forbindelse med Vellev IF's jubilæum, fra 11-14 afholdes jubilæums reception på stadion.

Billetinformation
Periode

22-06-2019 21:00 - 22-06-2019 23:00


Vellev stadion

Koudalvej 1, 8860 Ulstrup


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her