Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mathilde Falch og Signe Svendsen sættes denne aften i musikalsk stævne til en unik intimkoncert. En aften med de 2 populære sangerinder og sangskrivere, der vil føre os gennem deres musikalske univers og fortællinger i den intime og hyggelige koncertsal på Harmonien.

MATHILDE FALCH

Hun har fået meget positiv opmærksomhed – både for sin fortolkninger af de andres sange, men også for sit mod til at fortælle sin historie om livets op- og nedture og sin evne til at lytte og skabe en tryg og underholdende stemning.

På livescenerne er Mathilde Falch kendt for sin vilde energi, humor, nærvær, personlige historier og sine signatur bevægelser, når hun hopper rundt, med sit band, som den ægte rock’n’roller hun er.

Hylder vildskaben i os og når vi sætter os selv på spil og tør skabe noget, som andre kan suge fra.

SIGNE SVENDSEN

Med Hvem Vil Ikke Elskes Igen viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om, når hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

”Det helt særlige ved soloformatet er, at der opstår den her pagt med publikum. Vi er virkelig fælles om det, – der er kun os! Og jeg glæder mig til at spille de nye sange i de her nedbarberede versioner og give folk nogle anderledes udgaver af bagkataloget.”

Baren er åben fra kl. 17.00
Dørene til salen åbnes 17.45
Menuen serveres kl. 18.00
Koncerten starter kl. 20.30
Spilletid 2 x 50 min. med 20 minutters pause

Kulturhuset Harmonien
Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig