Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits.

Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og giver det et pusterum fra hverdagen.


Dato og tidspunkt
:  28. maj 2021
Dørene åbner:  16:00

Bemærk venligst:
Ølkort kan indløses til øl under hele arrangementet, i alle salgssteder. Ølkort giver ikke fri øl, men at man får 6 øl og kun betaler for 5. Handicap ledsager kommer gratis med ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Mosten MC
Bode engvej 15, 8950 Ørsted