Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

MADS MATHIAS & JACOB FISCHER DUO

Sangeren og saxofonisten Mads Mathias er Danmarks førende mandlige jazzsanger. Han er et personligt og friskt bud på en opdateret jazz crooner, som udspringer fra Frank Sinatras og Tony Bennets traditioner. -Og så er en han ovenikøbet en fremragende saxofonist. Mads Mathias´ karismatiske sceneoptræden har gjort ham til en efterspurgt solist, både med DR Big Band og i udlandet. Især i England er Silkeborgenseren for alvor ved at opbygge et navn.

Den virtuose guitarist Jacob Fischer spiller efterhånden mere i udlandet end herhjemme, han er en af de ypperligste musikere vi har. Mange kender ham sikkert fra årene med Svend Asmussen eller fra en af de tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen. Men Jacob spiller også med adskillige nutidige sangere som f.eks. Sinne Eeg. Mads og Jacob har efterhånden spillet en del duo koncerter sammen og dermed har de fået opbygget et repertoire, hvor det dynamiske og intime ved duoens muligheder udforskes. Det er guf for øregangene!

Mads Mathias: vokal og saxofon
Jacob Fischer: guitar

Bemærk: Siddepladser kan ikke garanteres til alle gæster.

Drop Inn
Kompagnistræde 34, 1208 København, 1208 København K