Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mød ”Troldmanden” Hjalmer Sommer

Med foredraget ”VI ER IKKE TIL AT SPØGE MED, NÅR VI ÅNDER DIG I NAKKEN!”

 Hjalmer Sommer: Uddannet clairvoyant, medie, healer og psykoterapeut. Har tilmed været i fuldtids mesterlære hos en dansk shaman/troldmand

Hjalmer besøger Kulturcaféen i Helsinge….

Troldmanden Hjalmer Sommer fra det jyske huserer mere og mere i det nordsjællandske, og NU kommer han også til Helsinge, hvor han besøger Kulturcaféen med sit foredrag ”Vi er ikke til at spøge med, når vi ånder dig i nakken”

Hjalmer er født med og vokset op med evnerne til at se det, som ikke er – og til at samtale med det - og har gennem 20 år renset mere end 500 lejligheder, huse, gårde og virksomheder. Hjalmer har oplevet mangt og meget, hvad horrorfilm leverer. Hvem er de? –  hvorfor er de her, spøgelserne? – gør de os noget? – Kan de blive stående? – Findes der dæmoner? – Hvad med eder, forbandelser, besværgelser, sort magi, Woodoo, heksekunst og troldmandskab? Hvad gør vi?

Dette vil Troldmanden underholde med på sin humoristiske måde, og han giver sit svar på det meste.

Kom glad og få dig et gys!

 

PS! Udover det med horror, så er Hjalmer også en rigtig god clairvoyant og har healende evner….

Hvis du ønsker at sidde sammen med nogen, som du ikke bestiller billetter sammen med, venligst kontakt os, da vi anviser pladser.

Kulturcaféen i Helsinge
VP-Arkaden 24, 3200 Helsinge, 3200 Helsinge