Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Denne Koncert er flyttet fra den 3. marts - har du billetter til 3. marts - gælder disse til den 7 april 2024, automatisk.

Lyse Nætter: En Magisk Koncertoplevelse med Alberte Winding i Gråsten Slotskirke

Den smukke og historiske Gråsten Slotskirke bliver rammen om en uforglemmelig musikalsk begivenhed den 3 marts, når Alberte Winding indtager scenen til koncerten "Lyse Nætter".

Koncerten vil omfatte en blanding af originale sange og nogle velkendte numre, der er blevet omhyggeligt udvalgt for at skabe en medrivende oplevelse for tilhørerne. Alberte Winding vil være ledsaget af sin mand Guitaristen Andreas Fuglebæk, sammen skaber deen harmonisk og stemningsfuld musikalsk rejse.

Vi opfordrer alle musikelskere og tilhængere af Alberte Winding til at sikre deres pladser i god tid for at undgå skuffelse. "Lyse Nætter" er ikke blot en koncert, men en mulighed for at deltage i en enestående musikalsk oplevelse i en historisk kirke, der tilføjer en ekstra dimension af lys til musikkens magi.

 

Gråsten Slotskirke
Graasten Slot 3, 6300 Gråsten