Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Standard DKK 75,00
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *

Lyden af årtusindeskiftet med Band Ane:

SPOR festival har indgået et samarbejde med Folkeuniversitetet om at blive en del af Århundredets Festival 2020. Årets tema er Millenium, og festivalen finder sted 28. februar til 8. marts 2020.

I Millenium-perioden flytter musikken sig hastigt fra det analogt spillede til det elektronisk komponerede. SPOR festival præsenterer en stemningsfuld og eksperimenterende undersøgelse med komponist og lydkunstner Ane Østergaard under kunstnernavnet Band Ane. Band Ane har udgivet fem albums og er nu klar med et sjette, der denne gang forsøger at gennemarbejde de elektronisk frembragte lyde i sådan en grad, at de forvandles til levende organismer.

Rummet transformeres til en musikalsk regnskov – moduleret, formet og farvet. Både helt poetisk og nært til overvældende og kraftfuldt – og måske en kommentar til den opmærksomhed omkring klodens skrøbelighed, der for alvor slog igennem i Millenium-perioden.

Band Ane har siden 2002 arbejdet med eksperimenterende elektronisk musik. Hendes musik er kendetegnende ved en anarkistisk legesyge, akkompagneret af et sindrigt arsenal af syntetisk producerede klangflader, melodier, rytmer og effekter.

Billetinformation
Periode

06-03-2020 19:00 - 06-03-2020 21:30


Vor Frue Kirke, Kryptkirken

Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her