Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Lær at styre dine tanker og følelser

Den måde vi tænker på, kan betyde, at vi får en dårlig følelse.

Hvis du skal til eksamen i morgen og bliver nervøs, så er det ikke eksamen, der gør dig nervøs, men det du TÆNKER om eksamen.

Hvis du får det dårligt, når du tænker på en ubehagelig oplevelse, du oplevede for en uge siden, så er det ikke oplevelsen der gør, at du får det dårligt, men det du TÆNKER om oplevelsen.

Hvis du tænker: "Det kan jeg ikke finde ud af", så får du ret.

Ved foredraget får du teknikker til at kunne styre dine tanker, så du ikke tænker dig til en dårlig følelse.

Læs her, hvad andre mener om foredraget: https://brughjernenbedre.dk/referencer/ 

 

Foredraget indeholder også følgende emner:

 

Styr dine tanker og følelser og bliv fri for stress, angst og depression:

85% af alle bliver på et tidspunkt i livet ramt af mentale helbredsproblemer eller psykisk sygdom.

NY forskning har via hjernescanninger med mere identificeret bestemte fastlåste bias eller mønstre i hjernen, som forårsager de mentale helbredsproblemer og psykiske sygdomme.

Disse fastlåste bias eller mønstre kan, med simple teknikker, ændres.

Ved foredraget får du viden om disse bias/mønstre, og hvordan du selv kan ændre disse

 

Kan man lære ”IKKE AT KUNNE CYKLE”?

Dengang du i sin tid lærte at køre på cykel, brugte du helt bevidst al din opmærksomhed på at holde balancen, træde rundt, se på vejen og andet. Det var ikke muligt, på samme tid, at tænke eller tale om andre ting.

Efter du havde gjort det i et stykke tid, blev der lavet automatiske mønstre i hjernen, og i dag kan du cykle uden at tænke over, hvad du gør. Det fungerer helt automatisk.

Hvis du skal lære ”ikke at kunne cykle”, skal du de næste tre måneder, hver gang du sætter dig op på din cykel, vælte bevidst. Så vil der blive dannet nye automatiske mønstre i hjernen, og derefter vil du vælte helt automatisk.

Alle dårlige vaner og uhensigtsmæssige reaktioner kan man ændre på samme måde.

Ved foredraget får du en nærmere forklaring og flere teknikker til, at ændre det du gerne vil ændre.

 

At være i Nuet:

Mennesket er i modsætning til dyrene udstyret med en forestillingsevne. Det har gjort, at vi har udviklet os så langt som vi har. Det skal vi være taknemmelig for. Men det kan også være en ulempe, hvis ikke man kan styre sin forestillingsevne.

Mange mennesker forestiller sig dårlige ting, der aldrig vil ske, og bliver derfor triste, nervøse, vrede eller hvad det nu måtte være. De lever i fremtiden.

Der er ikke noget galt med at tænke ud i fremtiden, men hvis du bliver fyldt med dårlige følelser og bliver handlingslammet, når opmærksomheden er rettet mod fremtiden, så er det bedre at rette opmærksomheden mod Nuet.

Ved foredraget: får du teknikker til at kunne styre din opmærksomhed, så du kan have den rettet mod Nuet og ikke mod fremtiden, hvis det er det, du ønsker.

 

Læs mere her: https://brughjernenbedre.dk/nyt-foredrag/ 

 

Foredraget foregår i Teatersalen.

Dørerne åbnes kl. 18.00

Taastrup Teater og Kulturhus
Kjeld Abels Plads 1, 2630 Taastrup