Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kristin Korb er født i USA og her uddannet først som klassisk bassist, siden som jazz-bassist OG sanger. Du kan forvente super sofistikeret og elegant swingende basspil fra Kristin Korb. Samtidig vil du møde en vokalist med en smuk, krystallinsk sangstemme. Vi er på niveau med sangerne/pianisterne Diana Krall og Eliane Elias!

Med sig denne aften i JIVE har hun to af Skandinaviens allermest elegante og swingende musikere. Den svenske pianist Magnus Hjorth er højeste internationale klasse. På trommerne er det norske swing-fænomen Snorre Kirk - en utrolig dygtig og sensitiv musiker. Han er elegantieren i jazzen, som både kan spille med fjerlet elegance og dynamisk drive.
Smil, glæde, harmoni, elegance, swing og kommunikation er, hvad der er i vente. I en tid med mange udfordringer har dette orkester sat sig selv den opgave at spille håbet og glæden frem i os alle. Det vil blive en stor aften.

Line up:
Kristin Korb - bas og vokal
Magnus Hjorth – piano
Snorre Kirk – trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle