Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kræft rammer hvert år tæt på 350.000 danskere. Kræft rammer ikke alene patienten, men også pårørende. Kræftens Bekæmpelse er en organisation, som ikke alene forsker i kræftsygdomme og -behandlinger, men også bruger mange ressourcer på at støtte patienter og pårørende; et arbejde som vi i Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM) mener er vigtigt og værd at støtte. Derfor arrangerer vi igen i år Knæk Cancer Løbet.

Knæk Cancer løbet blev første gang afholdt i 2015, hvor en gruppe studerende fra OSM valgte at gå sammen om et projekt, som kunne støtte kræftforskning. Dengang var setup’et ganske simpelt: et velgørenhedsløb på 5 km til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Sidenhen har løbet - med hjælp fra dedikerede unge og generøse sponsorer - vokset sig stort. Det er nu blevet til et arrangement, hvor vi forvandler Universitetsparken Aarhus til en festplads, med live-musik, standup, kaffe og kage, tombola samt stande, hvor Kræftens Bekæmpelse og andre sundhedsfremmende projekter er repræsenteret.

KOM og VÆR MED når årets Knæk Cancer Løb afholdes igen i år søndag d. 17. september i Aarhus Universitetspark!
Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM) inviterer igen i år alle som har lyst til at være med til et FESTBRAG af et løb, når vi i FÆLLESSKAB løber eller går i den gode sags tjeneste.
 
HVAD SKAL DER SKE:
Løbet er for alle løbere - ung som gammel, erfaren løbsdeltager eller nybegynder, når man enten går eller løber ruten på 5 km eller 2,5 km rundt i Universitetsparkens smukke omgivelser med musik og underholdning undervejs!
Vi byder på en dag med LIVEMUSIK, KOMIK og salg af lodder til TOMBOLA med fede præmier fra vores sponsorer. Og der vil igen i år være GOODIEBAGS til de første 400, som køber billet. Der vil være pølser til alle deltagere og mulighed for at købe kaffe, kage og varm kakao.
💸PRIS
Billetten koster kun 75 kr.
Billetpris samt alt der købes på dagen går UBESKÅRET til Kræftens Bekæmpelse! (… sidste år samlede vi over 50.000 kr. ind!)
 
SAVE THE DATE og vær med til dette års KNÆK CANCER LØB 2023 søndag d. 17. september!
💜Vi glæder os til at se dig! 💜
Arrangørerne bag Knæk Cancer Løbet 2023

Find begivenheden på Facebook via dette link: 

https://www.facebook.com/events/899475904465573 

Universitetsparken
Ole Worms Allé 2, 8000 Aarhus C