Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I mere end 20 år har Kim Boye haft stor succes med at udvikle og flytte mennesker mentalt. I marts 2022 lancerede Kim et Mentor forløb online, som består af mere end 10 timers videocoaching og selvudviklingsark. Kim Boye coacher hvor simpelt livet kan leves, medlemmer får øget deres bevidsthed og med simple redskaber forstås sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd.  

Mentor forløbet har en lukket gruppe på Facebook, hvor Kim flere gange om ugen coacher live.  Kim har sammen med mentor medlemmerne skabt Danmarks stærkeste og mest unikke udviklingsfællesskab. Der bliver hver dag dannet stærke relationer, så Kim og medlemmerne betragter mentorforløbet for deres mentor familie.

Dagligt støtter, guider og lytter mentor familien kærligt til hinanden, når der deles tanker og følelser. Der er altid mulighed for at rådføre sig og Kim er dagligt tilgængelig, da han både kommenterer opslag på Facebook mentor siden, men også deler ud af hans tanker om livet. Kim er kærlig, nærværende og en ekstrem opløftende mentor. Han ser alles potentialer og belyser dem. Alle føler sig set, hørt og lyttet til.

Kim har skabt et udviklingsfællesskab så stærkt at flere spørger nysgerrigt til hvad det er. Mange hører at det er et helbredende fællesskab, hvilket det kan tilsiges at være. Der er fokus på gode tanker, gode følelser og gode energier. Med al den viden som Kim deler ud af, er det simpelt at forstå hvordan vi bevidst kan styre vores tanker og følelser. 

Udover at medlemmerne håndterer livets opgaver nemmere og får bedre relationer både professionelt og privat, så sker der store positive ændringer i deres liv generelt. 

 

Grundet den store nysgerrighed afholder Kim og hans team et stort event den 4. 2 2023. 

Dagen byder på hvad det betyder at være en del af et stærkt udviklingsfællesskab. Kim vil holde flere timers foredrag og der vil derudover være interview med mentor medlemmer på scenen. Der vil blive delt personlige historier og fortællinger om medlemmernes store forandringer. 

Kom og vær med til dette unikke event. Der er plads til alle og alle er værdsatte. Det gælder medlemmer som ikke medlemmer. 

Sæt kryds i kalenderen og "Skab en nu og her forandring". 

Dørene åbner 12.00

Billetprisen er inkl. et let måltid samt 1 vand/sodavand eller øl.

Ellers er det muligt at købe drikkelse efter behov.

Odeon Odense
Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C