Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Vi glæder os rigtig meget til at præsentere den unge fremadstormende Tønder-musiker Kasper Buch med band i Emanuel.

Sanger, sangskriver og guitarist Kasper Buch har virkelig slået sit navn fast på den danske folkemusikscene. Inden for kort tid har Kasper modtaget to musikpriser, spillet mere end 400 koncerter rundt om i ind- og udland og indtaget nogle af de største folkemusikscener herhjemme.

På DR P4 har Kasper ofte kunnet høres med singlerne "Point This Ship" og seneste udgivelse "Holding On". Og mon ikke vi bl.a. får disse to numre at høre i Emanuel lørdag den 14. oktober.

Og så har Kasper i øvrigt også afløst bysfællen Jacob Dinesen i telefonomstillingen på Rådhuset i Tønder. Hvis der er ventetid, når man ringer til kommunen, er det lige nu Kaspers musik, man får i røret.

Den 14. oktober er det ikke telefonmusik, vi får at høre, men den ægte vare fra scenen i Emanuel.

Dørene åbnes kl. 19, og koncerten begynder kl. 20.

Hvis I kommer som gruppe og gerne vil sidde sammen, er det vigtigt, at I køber billetter samlet, dvs. at én af jer køber billetter til hele gruppen. Vi har ikke nummererede pladser i Emanuel, men når I køber gruppevis, kan vi reservere pladser til jer ved samme bord.

Der er gode adgangsforhold til Emanuel for gangbesværede, og huset er også indrettet med handicaptoilet.

Både ved selve huset og lige i nærheden er der parkeringspladser. Læs mere om parkeringsmuligheder 

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk