Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kasper Buch kommer til Hobro igen.

Denne gang med sit band.
Stilen er melodiøs folk rock fra øverste skuffe.

Første gang vi oplevede Kasper Buch på Ishuset i Hobro i foråret 2021, spillede han support for et andet band. Dengang var han ukendt for de fleste i salen, men wauw, det ændrede sig hurtigt! Da han stod på scenen alene med sin guitar og delte sine smukke og gribende sange med os, var det umuligt ikke at blive revet med!  Den stemme og de tekster går lige i hjertet.

Så nu er vi simpelthen nødt til at holde en hel koncert med Kasper Buch med band! Det er en energisk oplevelse, hvor ikke kun musikken er i centrum, men publikum bliver en del af koncerten med bandet!
Der er stor variation i numrene, men fælles for de engelsksprogede numre er, at det er ærlige tekster lige fra hjertet hvad enten de er up tempo eller stille ballader.
Med sit nye velspillende og godt sammenspillede band, har Kasper turneret landet tyndt og har over 400 koncerter bag sig. Blandt andet har han spillet sine første koncerter på Skagen Festival i 2022, og begejstringen var så stor, at i 2023 er Kasper Buch Band booket til hele 2 koncerter på den STORE teltscene i Skagen.

Forhistorien:
Tønder festival har haft stor indflydelse på Kasper’s opvækst da han selv stammer fra Tønder og stadig bor der.

Kasper Buch står bag hele 8 single udgivelser, samt albummet ‘Memories’ som debuterede på bl.a. Danmarks Radio i 2020.
Den sidste single ”Holding On”, som han udgav 23. september 2022, er i heftig rotation på flere af DRs stationer.
I skrivende stund arbejder Kasper på sit næste studio album, hvorfra ”Holding On”, er det første nummer, der er frigivet.

Kasper om ”Holding On”:  “De mange timer på landevejen efterlader selvfølgelig et savn og en længsel, når jeg træder ud af døren hver weekend for at spille koncerter”, siger han og fortsætter: “Den forståelse og opbakning, jeg får hjemmefra, er nok den største kærlighed man kan ønske sig, og min nye single er en hyldest til min kæreste og min lille datter, fordi de holder ved og elsker mig på trods af de mange timer, jeg er væk for at følge min drøm.”

En del omtale i aviser, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7 og Radio LOUD, har lagt noget af vejen for at musikken har kunne finde vej ud til mange af Kasper’s lyttere og følgere den dag idag.

Kasper Buch har flere gange ligget Nr. 1 på diverse playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter.
Andrew Jensen fra P4 Play: Ny dansk sangskriver på vej.
Spil Dansk; Tag Kasper Buch, det er ærligt og dybt gribende på en nærværende måde.
Radio LOUD citerer; “Dejligt iørefaldende musik”.
LOFTSkammer anmelder; “Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”

I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation.

Kasper har blandt andet spillet support for Mathilde Falch (DK), Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).

Foruden at være en fremragende singer songwriter og musiker, er Kasper Buch også ambassadør for angst foreningen i Danmark, hvilket afspejler sig i hans tekster.

https://youtu.be/4DXu06tqo0k

Alle vore koncerter er stående, men du kan få en stol, hvis du behøver det.

Ishuset
Nordvestvej, 9500 Hobro, 9500 Hobro