Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Halbal med Kandis 2024

Odder-Skanderborg LandboUngdom og Ørting Hallens Venner inviterer til en uforglemmelig aften med Kandis den 1. juni 2024. Oplev den danske musikgruppe, der har leveret hits i mere end 25 år, og som stadig formår at få folk op af stolene med deres energiske liveoptrædener. Nyd en lækker aftensmad og en fantastisk bar, mens du lytter til fantastisk musik i en unik atmosfære. Det er en aften, du ikke vil gå glip af!

Aftenen vil løbe af stablen i Ørting Hallen, hvor der vil være lækker aftensmad, der inkluderer forret og buffet og en bar fyldt med gode sager til ganen. Under spisning, vil DJ'en sørge for festlig musik, så vi er varmet op til Kandis. Når vi alle har danset danseskoene til, kan der købes pølser og brød som natmad, inden vi tager hjem og hviler pudselankerne. 

Vi ses til en herlig aften!

Adgang til arrangementet kan kun ske ved fremvisning af billet.

Bestiller du billetter til flere på engang, kan du være sikker på i vil sidde sammen som en gruppe - har du specieller ønsker til jeres placering, så skriv dem i kommentaren. 


Plan for aftenen
- Dørene åbner kl. 17:30
- Maden vil blive serveret kl. 18:30 - her vil der være DJ
- Kandis vil spille kl. 21:00 frem til kl. 01.00 med pauser 

Der er parkering på adressen

OBS: Billetten inkluderer ikke fri bar

Har du spørgsmål eller særlige ønsker
kan du kontakte Emil på tlf: 41 18 40 80

Ørting Hallen
Persivej 1, 8300 Odder