Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Kai Strauss &The Electric Blues Allstars

Fredag den 20. september, kl. 20.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 180 kr. (eksl. gebyr)
Billetpris ved døren 200 kr.

Kai Strauss andThe Electric Blues Allstars:

Med Kai Strauss ved roret kan du se frem til en sublim guitaroplevelse og en udsøgt bluesoplevelse udover al almindelighed. Så er du til blues og god guitar skal du komme på Tante Olga den 20. september kl. 20.00.

Kai Strauss er mest kendt for sine 15 år som guitarist hos Memo Gonzalez & The Bluescasters, men de seneste har han haft en stor solokarrierer senest med hans eget band ”Kai Strauss and The Electric Allstars”. Tre gange har Kai Strauss vundet en German Blue Awards. I 2014 og i 2015 var det for ”Bedste album”, mens det i 2016 blev en German Blues Awards for ”Bedste band”.

Scott Duncan fra Englands førende bluesmagasin ”Blues In Britain” beskriver Kai Strauss således: ”Kai Strauss er en fantastisk guitarist. Hans guitarsoloer er på højde med de amerikanske blues guitarister som Rusty Zinn, Jimmie Vaughan og Sean Costello”. Kai Strauss er en af dem, som man kan tage ud af et bluesband, men man kan aldrig tage The Blues ud af Kai Strauss, når han kan komme afsted med det, så griber han blues guitaren.

Hans tone, frasering og intensitet på scenen, har da også for længst givet Kai Strauss en position som af de mest respekterede bluesguitarister i Europa. I Kai Strauss & The Electric Blues Allstars har han påtaget sig rollen som frontmand og sanger. En rolle han nyder at have og som han fylder kompetent ud. Som han forklarer: ”Når jeg selv er sanger og bandleder, kan jeg sammensætte nøjagtig det repertoire af originale numre og fortolkninger som jeg vil, og jeg elsker at spille min egen favoritnumre af idoler som Buddy Guy, Jimmy Rogers, BB King m.fl. og så supplerer jeg gerne med mine egne numre. På den måde bliver det hele mere personligt og meget sjovere…!”

Lytter man til hans guitarspil alene, skulle man foranledes til tro at han var fuldbods Texaner, men Kai Strauss er ikke opvokset i Texas, han er født og opvokset i Osnabrück i Tyskland. Kai Strauss er blandt mange bluesguitar kendere betragtet som en af Europas bedste, når det kommer til ”No Bullshit-Texas-style”. En stil som Jimmie Vaughan, Anson Funderbergh og Ronnie Earl mestre i og som er velkendte ambassadører i lige netop den stil.

Billetinformation
Periode

20-09-2019 20:00 - 20-09-2019 22:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her