Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Da løbet arrangeres efter gældende retningslinjer for udendørsaktiviteter, må I som deltagere ikke komme før 30 min. før jeres starttid. På den måde kan vi styre hvor mange der er i startområdet. Der er parkering på Åmarken st. eller langs Strandbovej. S-toget går lige til området. Ruten er afmærket med gule wireflag og der er væskedepoter 7 steder på ruten ved hhv. ca. 4, 10, 15, 23, 28, 32 og 37 km.
Vi og legeheltene, håber at se jer til en god udfordring i skøn natur :)

Junglerun Solo Marathon er et nyt marathonløb i baghaven af København. Vi har fundet en super lækker rute i naturskønne omgivelser. I har mulighed for at tage den bedre halvdel, eller børnene med på cykel, men det er en forudsætning at alle er registreret, for at kunne holde styr på deltagerantal ift. gældende retningslinjer for Covid-19. Alle registrerede deltagere får medalje og diplom når målstregen passeres. Der er også mulighed for at gå ruten og nyde den dejlige natur omkring København. Løbet bliver gennemført på den måde at løberne kan komme 30 min. før ens starttid. Når I er registreret gør I jer klar og når jeres starttid nærmer sig, vil I blive sendt afsted i heat af 40 personer, hvert 2. minut. Så jo før I tilmelder jer, jo før kommer I afsted. Løbet støtter legeheltene, som hver dag yder en kæmpe indsats for at lege med børn som er indlagt på de danske hospitaler. 

Ruten kan findes her: https://www.plotaroute.com/route/1107461

Det får I med i prisen:
- Afmærket og opmålt rute. 
- 7 Væskedepoter undervejs.
- En unik Junglerun medalje.
- Diplom med registrering af sluttid.
- Lækre forfriskninger i målområdet.

 

 

Kystagerparken
Kystagerparken, 2650 Hvidovre