Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

JUNCKER // MUSIKALSK FOREDRAG

– KÆRE DAGBOG

Juncker fortæller fra hjertet om alle de døre, musikken har åbnet over årene – om mødet med flere store personligheder: Anker Jørgensen, Morten Olsen, Kim Larsen, Mikkel Beha m.fl. Men der bliver også plads til mere jordnære møder med blandt andre Junckers hund Bob i en humoristisk, men komplet ærlig og autentisk beretning om evnen til modstandsdygtigt at fastholde sig selv og sin identitet i musikbranchen – og i mødet og samarbejdet med de nævnte.

Juncker har holdt dette foredrag på flere niveauer for børn, unge og personalegrupper fra folkeskolen til finansstyrelsen, og inspirationen er blevet båret videre af iværksættere, skolelærere, børn med særlige behov, dagdrømmere og plejehjemsbeboere.

Alt dette handler kort sagt om at holde fast i sig selv, om at stole på, at man kan bære uden at briste – og stå ved den, man er på godt og ondt i et upoleret øjeblik i en verden, hvor idealerne om perfektion let kan vokse en over hovedet. Juncker giver akustiske smagsprøver på flere af sine kendte sange undervejs, sådan som disse naturligt flettes ind i den overordnede fortælling.

 

 

Dørene åbnes kl. 18.30
Siddene Musikalsk foredrag - unummererede pladser.


Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte info@dengamlebio.dk

Den Gamle Biograf
Vestergade 3, 8620 Kjellerup