Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Fredag den 22. november, kl. 18.30.
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Julefrokost 138 kr. (eksl. gebyr)
Koncertbillet købes på www.bluesnight.dk

Julefrokosten starter kl. 18.30.

Julefrokostmenu: Sild m. Hjemmelavet Karrysalat, æg & Rejer, Fiskefilet, Juleskinke, Flæskesteg, Medister, Hvide- og Brunede Kartofler, Rødkål, Rødkålssalat, Ris A La Mande m/Kirsebærsovs

Julefrokost før Sue Foley:

Canadiske Sue Foley hører til blandt verdens allermest kendte kvindelige bluessangere og guitarister. Fredag den 22. november kommer hun for første gang til Randers med sit band. Det er Bluesnight Randers, der arrangerer, og for første gang holdes Bluesnights koncert på Tante Olga.

Sue Foley er fra Ottawa i Canada. Hun lyttede til Rolling Stones og blev inspireret til at spille bluesguitar allerede, da hun var 13 år. Som 16-årig startede hun sin professionelle karriere, og som 21-årig var hun i det amerikanske bluescenter Austin Texas i gang med at indspille sit første album, ”Young Girl’s Blues”.

Siden er det blev til et utal af priser og awardnomineringer for den 51-årige canadier, der har indspillet tolv soloalbums. Det seneste er ”The Ice Queen”, der ligesom hendes første albums er indspillet i Austin, selv om hun i mellemtiden er flyttet tilbage til Canada.

Sue Foley gæster ofte Europa, og hun kommer denne gang for at slutte sæsonen efter en lang tur i USA, Canada og Belgien. Foley har spillet og spiller stadig overalt i verden. På listen over alle tiders bedste bluesvokalister står hun placeret som nummer 75. Hvis ikke det tal imponerer, så kan man blot tjekke nummer 76, som er Janis Joplin, mens navne som Buddy Guy og Steve Ray Vaughan befinder sig længere nede på listen.

Den canadiske bluesmusiker håndterer en lækker pink Fender Telecaster og hører til de få, der både spiller guitar, synger og skriver sine egne sange. Sideløbende med sin egen karriere med de 12 albumudgivelser har Sue Foley medvirket på næsten lige så mange andre indspillet i selskab med folk som Mark Hummel, Wayne Hancock, Lazy Lester og Lee Holmes.

Som nævnt rykker Bluesnight Randers i forbindelse med koncerten fredag den 22. november residensen til Tante Olga i Søndergade. Koncerten starter kl. 21.00.

Billetinformation
Periode

22-11-2019 18:30 - 22-11-2019 20:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her