Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Juleblues med HP Lange Band

Fredag den 27. december, kl. 20.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 150 kr. (eksl. gebyr)
Billetpris ved døren 180 kr.

Juleblues med HP Lange Band 2019:

Tante Olga slutter efterårssæsonen af med en fortryllende omgang juleblues, når HP Lange Band lægger vejen forbi Randers. H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden midt-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.

På scenen leverer HP Lange et energisk miks at delta-, country- og folk-blues. Sangene får altid en historie med på vejen, og repertoiret er en blanding af egne sange og sange, der er samlet op blandt andet i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne, men de er dybt forankrede i bluestraditionen. Musikken har gennem den senere tid fået et strejf af cajun og oldtime efter banjospilleren Niels Bonefass er blevet fast inventar i bandet - selv HP Lange kan så finde på at finde banjoen frem.

HP Lange har gennem tiden spillet sammen med stort set alle på den danske bluesscene - især med landevejskammeraten Troels Jensen, som han har udgivet fire cd’er sammen med siden 2002. I 1994 tilbragte han et halvt år i New Orleans. I Louisiana og i Mississippi gravede han sig endnu dybere ned i bluestraditionen. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans og mødte og lærte bl.a. fra delta-bluesmesteren, John Mooney. Han spillede jobs i Memphis og i Mississippi Deltaet med guitaristen Kenny Brown, som introducerede ham til den specielle bluestradition i de bakkede områder i det nordlige Mississippi. Her mødte og spillede han desuden med blues legender som Junior Kimbrough og R.L. Burnside.

H.P. Lange har udgivet ni cd’er i eget navn. To af dem har vundet “The Danish Music Award” for bedste blues/roots udgivelse. Flere af cd’erne er blevet nomineret bl.a. for bedste folk-instrumentalist.

Billetinformation
Periode

27-12-2019 20:00 - 27-12-2019 22:30


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her