Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

“Good Vibes” kan både betyde god stemning og en god vibrafon (instrumentet), og JIVE får denne aften besøg af den catalanske trommeslager, pianist og vibrafonist Jorge Rossy med sin danske kvartet. Det er en kæmpe mulighed for at høre en af tidens allerstørste jazzmusikere.
Rossy er mesterlig på vibrafonen. Et instrument, der nærmest forbinder det percussive og det harmoniske, og Jorge Rossy har hele pakken, der skal til for at bringe vibrafonens muligheder til fuld udfoldelse: En stor harmonisk forståelse, en enormt frodig solistisk kunnen og en teknik, der matcher det.
Han befinder sig i udsøgt selskab med tre musikere fra den danske jazz-elite. Basunisten Mads Hyhne fra Vejle (!), bevæger sig ubesværet og med stort
overskud i alle jazzens stilarter. Bassist Nils Davidsen har spillet med overalt og med sit rolige og stensikre spil, er han en elsket sideman. Trommeslager Martin Maretti Andersen er med sit bredtfavnende spil en efterspurgt trommeslager i både jazz og latin jazz.

Line-up:
Jorge Rossy – vibrafon, Mads Hyhne – trombone, Nils Davidsen – bas, Martin Maretti Andersen - trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle