Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Johnny Hansen fra Kandis

KANDIS-JOHNNY

Johnny Hansen, bedre kendt som "Kandis Johnny", er et prominent medlem af det danske danseorkester KANDIS. Orkestret er berømt for at levere dansevenlig musik inden for genrer som dansktop og pop. Grundlagt i 1985 har Kandis cementeret sin position som en af de mest elskede grupper inden for den danske musikscene. Med adskillige udgivne albums er de kendt for deres energifyldte optrædener og værdifulde bidrag til dansk underholdningsmusik. Det kunne også opleves i dokumentaren "KANDIS for livet".

OPLEV JOHNNY SOM SOLIST

Forsangeren fra Danmarks mest populære orkester, KANDIS,  Johnny Hansen optræder med store KANDIS-hits og andre velkendte evergreens. En optræden med Johnny Hansen byder på et imponerende udvalg af hits, herunder KANDIS-sange som "En lille ring af guld," "Skagens solnedgang," "Det´ dit navn," "Når jeg tænder lys i mørket," "Flyv prinsesse," samt andre velkendte evergreens som "Kærligheden brænder," "Du er min øjesten," "Volvo B18," og nogle af far Bjørns sange fra Bjørn & Okay. Med andre ord behøver man ikke bekymre sig om, at der er sange, man ikke kan synge med på, når Johnny Hansen indtager scenen.

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

 

 

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

Marsvinet Øster Hougvej 116
Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart