Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

UDSOLGT
Jesper Binzer tager en lille pause fra sit travle turné liv i front for DAD og med Jesper Binzer band, hanker op i Søren Andersen og rocker helt akustisk sine solo sange på spillestedet Ishuset - Forvent dårlige vitser og go gåsehud!

Tag dine venner eller bedre halvdel med, sving forbi og få en oplevelse helt udover det sædvanlige.

Søren Andersen er til daglig producer og guitarist for Jesper Binzer. Jesper er nok mest kendt som frontman for et af landets største rockbands D.A.D. – men har nu også slået sig fast på den danske musikscene som solist med Jesper Binzer band.
Søren Andersen er ubetinget en af Danmarks, hvis ikke Europas, bedste rockguitarister og er samtidig en garvet og eftertragtet producer.

Det er lidt vildt at vi får to SÅ store rocklegender til vores lille Ishus og at vi endda får lov at mødes med dem efter koncerten på ægte Hobro vis!
Og nej, vi flytter IKKE koncerten til andre lokaler uanset hvor mange billetter, der bliver solgt. Så holder vi hellere en ekstra koncert med dem.

Dørene åbner kl 19.
Koncerten er stående, men du kan få en stol, hvis det er nødvendigt
Alle parkeringspladser i Hobro er gratis og der er nok af dem. Bus og togstation er tæt på Ishuset.

Ishuset
Nordvestvej, 9500 Hobro, 9500 Hobro