Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Workshoppen er for dig, der gerne vil lære meget mere om jaquardstrik. Jacquardstrik kaldes også hønsestrik, flerfarvestrik, Fair Isle eller islandske mønstre, og kendetegnes ved, at der strikkes mønstre i to eller flere farver.

Workshoppen giver dig praktisk indblik i og viden om jaquardstrik. Du lærer, hvad floteringer er, da vi skal arbejde med halve hæftninger og ladder back. Du ser også, hvordan man kan dominere den ene tråd fremfor den anden.

Medbring: Uldgarn (rester) i mange farver, meget gerne til pind 4 – ikke et must, men så bliver det hurtigt til noget – og 80 cm rundpinde, der passer til garnet. Papir & blyant samt en pose med tålmodighed og godt humør.

Jytte arbejder til daglig i eget firma, hvor der er fokus på design, strikkeundervisning, workshops og strikkecaféer. Jytte bruger især tid på design og genbrug, og syr strikketasker og andet tilbehør af genbrugsmaterialer.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer