Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg - James Armstrong
Dørpris: 200 kr. - du sparer 25 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Koncertbillet pris, kun her online 175 kr.
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Døren åbner kl. 20:00 - Koncerten starter kl.: 21:00
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl.: 18:00.

James Armstrong:

61 årige James Armstrong blev født ind i en musikalsk familie i Los Angeles. Han fik bluesmusikken ind i blodet lige fra starten. Hans mor var blues sangerinde og farmand en respekteret jazz guitarist. Allerede i skolen grundlagde han sit første band og i en alder af kun 17 år turnerede han rundt i USA. Da han var i midten af 20erne blev han det yngste medlem i Smokey Wilson`s band. Smokey Wilson gæstede for øvrigt B`Sharp og Rampelys en enkelt gang og det er nøjagtigt 20 år siden i 1998, dog uden Armstrong. Hans musikalske inspirationer stammer i høj grad fra folk som Albert Collins og Sam Taylor.

I midten af 90erne skrev han kontrakt med High Tone Records i Oakland, Californien, som også havde opdaget og skrevet kontrakt med Robert Cray og Joe Louis Walker. Efter at have udgivet sit første album skulle Armstrong følge op med en turné. Men det satte indbrudstyve en brat stopper for som både overfald ham og hans søn i deres hjem. Efter det kunne han ikke bruge sin venstre hånd/arm i lang tid, men med hjælp fra gode venner og fans vendte han tilbage efter to år med sit andet album. Hans tredie album "Got It Goin`On", blev nomineret til to Blues Music Awards, for "best blues guitarist" og for "best song of the year".

I Filmverden blev man også gjort opmærksom på hans gode sangskriver kvaliteter og guitarspil. Han skrev "Bank of Love" til filmen "Hear no Evil" med Martin Sheen og Marlee Matin. "Two Sides to Every Story", blev brugt i filmen "Speechless" med Michael Keaton and Geena Davis.

Igennem årene har Armstrong optrådt i mange lande USA, Europa, Asien og Mellemøsten. Han har delt scenen med Keb Mo, Coco Montoya, Tommy Castro, Shemekia Copeland, Tab Benoit, Charlie Musselwhite, Walter Trout, Doug MacLoad, Roy Brown, Rickie Lee Jones og m.fl. Ganske imponerende!

Armstrongs fantastiske guitarspil er outstanding og samtidig er han også en god sanger, som han viser folk i klubber og festivaler rundt om i verden. Han turnerer hele tiden og B`Sharp er stolte af at kunne præsentere ham på Rampelys. Hans nyeste CD "Blues been god to me" udkom i efteråret 2017 og den er sikkert med i bagagen.

James Armstrong - Vocals/guitar
Matthew Murdick - Keyboards
Eric Lebeau - Bass
Denis Agenet - Drums

Billetinformation
Periode

13. oktober 2018


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her