Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
BLUESNIGHT RANDERS præsenterer JULIA AND THE BASEMENT TAPES
Spar 20 kr. pr. billet ved at købe online nu.
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Fredag 23. marts kl. 20.00 (dørene åbnes kl. 19)
Forsalgspris: 160,00 (inklusive gebyr)
Ved døren: 180,00
Husk medlemsfordele ved indgangen

Læs mere om JULIA AND THE BASEMENT TAPES

Når Julia And The Basement Tapes besøger Bluesnight Randers kommer bandet direkte fra ”European Blues Challenge” i Hell i Norge, og der er det svenske band at regne blandt favoritterne, fordi de smukt og lyrisk nyfortolker bluesmusikken med en række af deres egne sange suppleret med fine klassiske blueskompositioner, så deres koncerter får en bred musikalsk appel.

Bluesnight Randers (og det meste af blues-Danmark) har i den grad ”forelsket” sig i Ida Bang, og Julia-Lotta Tinglöf vil uden tvivl følge direkte i det fodspor. Der er en division af helt unge svenske bluesmusikere, som bare markerer sig både nationalt og internationalt, og Julia And The Basement Tapes hører bestemt til de mest markante med deres særlige måde at fortolke sange på: nogle gange næsten viseagtige smukke melodier og i andre tilfælde rock med fuld power.

Julia-Lotta Tinglöf kommer fra ”højt mod nord” i det svenske, mens resten af bandet er de unge stockholmere Johan Borgh, Samuel Söderberg, Richard Hamilton og Johannes Sidenqvist. Deres 2017-album ”The Dues” indeholder nogle af de fineste bluessange fra det år, og der er knald på, når svenskerne fortolker sange som ”Bang Bang” og ”It’s A Man’s World”.

Bandet blev overbevisende vindere af Swedish Blues Challenge 2017, og har med den pris som ballast allerede gæstet flere europæiske lande. Koncerten hos Bluesnight Randers bliver deres første i Danmark.

Billetinformation
Periode

23. marts 2018


UnderVærket

Stemannsgade 9C, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her