Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen: 

Kom i Støberihallen og få en uforglemmelig aften med Jacob Taarnhøj og hans tredje oneman show. Her får du en intim og nærværende oplevelse, du ikke må gå glip af. Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow.Jacob Taarnhøj har været en stor del af komisk underholdning i det danske samfund i mere end et år.

Hanstredje oneman show vil være en sjov, engagerende og munter oplevelse med nye jokes og skitser, der vil få publikum til at grine højt. Showet har det hele: Fromme vittigheder, fantasifulde taler og en ordentlig mængde historie fortællinger, der vil gøre det til en aldrig før set oplevelse. Derudover vil der være et afsnit med publikumsinteraktivnatklub, hvor Jacob vil udforske sine publikummers inderste tanker og ønsker. 

Unummererede siddepladser, dørene åbnes kl 18.15

frti overvåget garderobe

Støberihallen
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød