Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Tidsplan:
Dørene åbnes: kl. 18.00
Opvarmning: kl. 18.15
Arrangements start: kl. 20.00

Bemærk venligst:
Stående koncert

Innocent Blood på Postgaarden - Opvarmning Diskotek Lets Go:

Innocent Blood er et dansk pop/rock band, som fik sin nuværende form tilbage i 1993. Op igennem 90erne udgav de to engelsksprogede CD'er, men fik først deres egentlige gennembrud i 1999, da de udgav soundtracket til "Kærlighed Ved Første Hik", og den nok mest populære sang derfra "Den Første Gang".

Siden den gang er der udgivet flere CD'er og singler, og senest den helt store succes musicalen "Kærlighed Ved Første Hik", hvor de selv stod på scenen og spillede alle deres fantastiske sange live til over 70 udsolgte forestillinger i Tivoli og på turne i hele landet - og et af de aller største øjeblikke i 2018.

Siden den spæde begyndelse i start 90erne i Stengade 30 på Nørrebro har Innocent Blood arbejdet benhårdt i øvelokalet, i studiet og på landets livescener. 6 albums og en masse singler er det blevet til og Innocent Blood har, blandt meget andet, modtaget en guldplade og en Grammy nominering.

Deres musik har været med i flere danske film, der tilsammen er blevet set af mere end 1.000.000 danskere. De har samarbejdet med de legendariske radioshows "Tæskeholdet" og "Monkeybusiness", som affødte landeplagerne "Vi sparker røv" og "Kære Julemaayyn".

Innocent Blood har inspireret og påvirket en hel generation med deres musik, der dagligt bruges i folkeskolens musikundervisning og kopieres af unge coverbands landet over. Spørger man bandet, vil de beskrive deres karriere som en fantastisk rejse med op og nedture undervejs, men aldrig uden spænding, drama og forviklinger. En rejse, der langt fra er afsluttet, men blot fortsætter i det tempo, som bandet sætter.

Når bandet rykker ud live i 2019-20 er det bare at skråle med på 20 års jubilæet for sangene på Kærlighed ved første hik soundtracket, DEN FøRSTE GANG, ELSKER DIG, MIN HELT ALENE og så videre, krydret med "nyt" BYEN UDEN LYS, et mindre DRP4 hit de havde for 10 år siden LYSENE TæNDES fra albummet “6", samt sange fra senere film i ANJA VICTOR serien…bl.a. titel sangen til ANJA OG VICTOR: BRæNDENDE KæRLIGHED og endnu en sang fra samme film MENS FLAMMERNE BRæNDER og GENNEM ILD fra albummet “6".
Vi ses på Postgården.

Billetinformation
Periode

20. September 2019 kl. 18.00


Postgaarden

Kordilgade 6b, 4400 Kalundborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her